Opinia Timisoarei

Tragedie! Bebelus, mort in bratele medicilor la Timisoara!

TIMISOARA. A pierit in spital la Timisoara. Este vorba de un bebelus de numai 10 luni.

CITESTE SI: A zburat cu masina in sensul giratoriu, la Timisoara. Surpriza pentru politisti cand l-au scos din masina pe sofer 

Micutul si-a dat ultima suflare in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Fusese adus in urma cu 10 zile din judetul Caras Severin si suferise o hemoragie cerebrala, in conditiile in care era si bolnav de rujeola.

In ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-l salva, aceasta n-a fost cu putinta.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara – Lugoj! Un tanar a murit, alti doi au fost raniti. Ce s-a intamplat? 

Un copil de 10 luni, dintr-o comuna din judetul Caras Severin,a fost internat la Timisoara in data de 10 ianuarie, cu rujeola. Initial, a fost internat intr-un spital din Caras Severin, dupa care, facand o eruptie, a fost transferat la noi la spital. Avea o evolutie aparent buna, insa a prezentat o desaturare si ieri avea nevoie de oxigen. La necropsie s-a observat ca facuse o hemoragie cerebrala, aceasta fiind cauza principala a decesului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro dr. Virgil Musta, purtator de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Copilul nu era vaccinat impotriva rujeolei, intrucat nu avea inca varsta pentru imunizare.

Acest vaccin s-a facut pana nu demult la un an si doua luni, iar recent s-a stabilit că se poate face la sapte luni, insa copilul acesta, desi avea varsta potrivita nu a putut fi vaccinat pentru ca deja se imbolnavise’, a explicat medicul Virgil Musta pentru opiniatimisoarei.ro.

Decesul micutului a fost raportat autoritatilor in cursul zilei de vineri.

De la declansarea epidemiei de rujeola, acesta este al patrulea deces inregistrat in Timis la copii cu rujeola, iar un al cincilea e in curs de confirmare a diagnosticului.

In acest moment, in spitalul de boli infectioase de la Timisoara sunt internati 17 copii diagnosticati cu rujeola.

Exit mobile version