Opinia Timisoarei

Tragedie! Accident mortal in Timis! Tanar aruncat prin parbrizul unui Audi

TIMIS. Grav accident in Timis, marti seara, intre localitatile Deta si Ghilad. Un tanar, de 22 de ani, din Banloc, a murit dupa ce masina pe care o conducea a iesit de pe sosea si a zburat in camp.

In jurul orei 21.00, soferul, care era singur in autoturism, se indrepta spre Ghilad. La un moment dat, intr-o curba, tanarul a pierdut controlul volanului. Masina a derapat, a iesit de pe carosabil si dupa ce a plonjat cativa metri, s-a oprit pe campul din vecinatate.

Conducatorul auto a fost proiectat prin parbriz si azvarlit pe pamant. A murit pe loc.

Ambulanta, pompierii si politistii au ajuns in mare graba la locul nenorocirii. Din pacate, pentru sofer medicii n-au mai putut face nimic.

Un tanar care a condus un autoturism pe DJ 183 dinspre Deta spre Ghilad, la un moment dat, intr-o curba la stanga, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in afara carosabilului. Medicii ajunsi la locul accidentului au constatat decesul„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Tanarul pierit prea devreme, Sebastian Blaj, este plans de familie si prieteni. O multime de mesaje de condoleante au fost postate pe profilul sau de Facebook.

 

Exit mobile version