Opinia Timisoarei

Traditionalul duel dintre casatoritii si necasatoritii din cartierul timisorean Fabric a bifat un nou episod. VEZI FOTO!

Partida dintre casatoriti si necasatoriti se disputa anual in cartierul timisorean Fabric. Primul duel de acest gen a avut loc inca din anul 1936, iar acum infruntarea a ajuns la cea de-a 74-a editie. Jucatorii se schimba an de an, holteii trecand pe rand in tabara adversarilor, dar traditia ramane aceeasi.
Daca anul trecut casatoritii si-au dovedit experienta si si-au adjudecat trofeul, in acest an, burlacii si-au luat revansa. Echilibrul s-a pastrat doar pana la pauza(1-1), pentru ca apoi, cu o echipa in care a fost cooptat si fiul lui Romica Buia, Darius, jucator al lui Dinamo Bucuresti, necasatoritii s-au impus clar, cu scorul de 5-1, doua dintre reusite apartinandu-i lui Buia jr. „M-a invitat un prieten si am venit cu drag. Sunt in vacanta si am profitat sa mai fac un antrenament„, a spus Darius.
Evenimentul desfasurat pe stadionul Electrica a fost deschis de un meci de old-boys, in care s-au reunit ‘veteranii’ din Fabric, cel mai in varsta participant avand in jur de 80 de ani.
De buna desfasurare a ostilitatilor s-a ocupat si in acest an, Mitica Bulzan, care a avut grija sa se organizeze si tobola, in cadrul careia spectatorii au castigat fulare si mingi cu insemnele echipei nationale.
Dupa incheierea meciului a urmat ‘repriza a treiea’, jucatorii participand la o masa in cadrul careia invinsii au primit din partea organizatorilor si traditionalul morcov, din care au fost nevoiti sa guste cu totii.
VEZI FOTO pe www.fortaviola.ro!
Exit mobile version