Opinia Timisoarei

Totul despre nunta extravaganta a lui Teo Trandafir. Cine a cantat si ce au mancat invitatii!

Teo Trandafir a avut parte de o nunta ca-n povesti. Sambata, vedeta TV i-a spus un DA hotarat iubitului ei, fostului rugbist Constantin Josef. A fost o petrecere fastuoasa de la care au lipsit manelele si traditiile nuntii romanesti.

Maestrii in arta culinara au gatit preparate alese pentru miri si invitati, s-au destupat sticle de vin de colectie si zeci de bodyguarzi au vegheat asupra linistii petrecaretilor.

A avut peste 100 de invitati, dar alesi pe spranceana. Petrecerea a tinut insa pana dimineata. Evenimentul, organizat de nasa vedetei TV, Claudia Dediu (n.r. – sotia lui Romeo Dediu de la Holograf), a fost pregatit impecabil, toate detaliile fiind realizate din dantela, in ton cu rochia purtata de mireasa. La masa s-au servit numai preparate alese, stropite din plin cu vinuri de colectie si sampanie scumpa.

Unul dintre cei mai iscusiti bucatari ai tarii s-a ocupat personal de… rasfatul papilelor gustative ale invitatilor lui Teo. Stefan Bercea, maestru in Arta Culinara si prim-vicepresedinte al Asociatiei Bucatarilor si Cofetarilor din Romania, asistat de o armata de bucatari, a gatit la fata locului o tocanita din inimi de caprioara si a organizat un barbecue ca la carte.

Printre cei care au gustat din delicioasele preparate ale Chef-ului s-au numarat Andi Moisescu, Alina Sorescu, Razvan Simion, Mircea Badea, Carmen Bruma si Nuami Dinescu, fosta asistenta a miresei in cadrul emisiunii „Teo”, pe care a realizat-o ani la rand la Pro TV.

La petrecere au cantat Mircea Baniciu, Taxi, Holograf, Hara si Gelu Voicu.

Exit mobile version