Opinia Timisoarei

Totul despre alegerile europarlamentare si cele pentru un deputat pe Colegiul 3 Timisoara, duminica, 25 mai, pe opiniatimisoarei.ro

ALEGERI EUROPARLAMENTARE SI PARTIALE 2014! Pe cine aleg? Pe cine voi trimite in Parlamentul Europei? Pe cine voi alege sa decida pentru mine in Parlamentul Romaniei din Colegiul 3 Timisoara?

In 25 mai, suntem chemati la urne sa-i alegem pe cei care ar trebui sa ne reprezinte cu cinste si respect si sa ne apere interesele din pozitiile de europarlamentari, iar o parte dintre noi sa stabilim cine va fi deputat de Timisoara in Colegiul 3, post ramas vacant.

Mai mult, in aceeasi zi, in Timis, la Sacalaz, oamenii sunt chemati sa isi aleaga si un nou consiliu local, in vreme ce la Criciova localnicii isi vor alege primarul.

Tot ceea ce se va intampla in Timis si Timisoara duminica, 25 mai, de-a lungul intregii zilei, veti afla, in fiecare moment de pe opiniatimisoarei.ro!

Incidente, probleme, prezenta la urne, personalitati la vot, momente tensionate sau situatii hazlii. Toate se vor gasi pe site-ul nostru.

De asemenea, iti punem la dispozitie informatii utile: Cand si cum votez? Cine candideaza? Reactii la inchiderea urnelor, rezultate si, in final, cine sunt cei care vor pleca din Timis in Parlamentul European si cine va ocupa un fotoliu de deputat de Timisoara in Parlamentul Romaniei, cine sunt alesii in consiliul local al comunei Sacalaz, dar si cine este noul primar de Criciova.

In 25 mai, afli tot ceea ce te intereseaza despre alegerile europarlamentare 2014 si pariale parlamentare si locale pe opiniatimisoarei.ro!

Exit mobile version