Opinia Timisoarei

Tot scade numarul celor care se vaccineaza impotriva COVID-19, in Timis, la sub 3000 pe zi. Au fost inregistrate si cateva noi reactii adverse

TIMISOARA. Potrivit raportarilor Directiei de Sanatate Publica Timis, la nivelul judetului a inceput sa scada numarul de persoane care se vaccineaza impotriva COVID-19.

CITESTE SI: Spalate cu jet de apa fierbinte, la peste 80 de grade, parfumate si dotate cu hartie igienica. Se cauta o firma de intretinere pentru WC-urile ecologice de-a lungul malurilor canalului Bega, cu peste 30.000 de euro 

In ultimele zile numarul celor care se imunizeaza este de sub 3.000 in 24 de ore.

Miercuri au fost 3.049 de vaccinuri, joi – 2.877 vaccinuri, iar vineri – 2.315 vaccinuri.

Totusi,  Timisul se afla printre primele judete din tara in topul judetelor in care s-au administrat vaccinuri impotriva COVID-19. Astfel, judetul Timis este pe locul cinci, dupa Bucuresti, Cluj, Sibiu si Brasov.

In acest moment, sunt 147.987 de oameni vaccinati complet in Timis, iar de la inceputul campaniei de imunizare s-au facut, in total, 328.416 de vaccinuri.

In Timis, pana acum au fost inregistrate 137 de reactii in urma administrarii serului, iar cele mai recente sunt: febra, durere de cap, durere musculara si astenie, toate remise rapid.

Exit mobile version