Opinia Timisoarei

Top cele mai PERICULOASE cartiere din Timisoara! Tu locuiesti intr-unul dintre ele?

TIMISOARA. Aproape 100 de talharii s-au petrecut in Timisoara in decursul anului trecut, potrivit statisticilor Inspectoratului de Politie Timis.
Fie in plina strada, fie in casele timisorenilor, furturile cu violenta produse in oras au fost totusi mai putine decat in anii precedenti, iar mare parte dintre atacatori au fost prinsi de oamenii legii.

In total, pe raza celor 5 Sectii de Politie s-au inregistrat, in 2015, 95 de talharii.

In varful unui top al celor mai periculoase zone din Timisoara se situeaza cartierele din aria de acoperire a Sectiei 2: Girocului, Soarelui, Buziasului, Kuncz, unde anul trecut s-au petrecut 31 de talharii.

Pe locul 2 se situeaza zona centrala a Timisoarei, Take Ionescu, Modern, Telegrafului, Fabric, arundate Sectiei 1 Politie, unde s-au produs 24 de atacuri.

Pe pozitia a treia sunt cartierele Sectiei 3 Politie: Sagului, Dambovita, Fratelia, Steaua, Iosefin, Odobescu, Freidorf si Polona, unde talharii au dat 17 lovituri in 2015

Pe locul 4, cu 15 talharii in 2015, vin cartierele Mehala, Bucovina, Blascovici, Ronat, Torontalului, Circumvalatiunii, zona Garii de Nord, arondate Sectiei 4 Politie Timisoara.

Pozitia a cincea in topul neoficial al zonelor periculoase din Timisoara stau Aradului, UMT – Padurea Verde, Lipovei, unde anul trecut numarul talhariilor s-a oprit la 8.

Totusi, la nivelul Timisului, infractionalitatea a inregistrat in 2015, comparativ cu anul 2014, o diminuare cu 3,75 %.

Tu, ce crezi? Care ti se pare zona cea mai riscanta din oras? Raspunde la SONDAJUL nostru de mai jos si bifeaza locul pe care il socotesti cel mai plin de pericole!

[poll id=”15″]

Exit mobile version