Opinia Timisoarei

Top cele mai PERICULOASE cartiere din Timisoara! Si tu locuiesti intr-unul dintre ele?

TIMISOARA. Talhariile si furturile n-au ocolit Timisoara in decursul anului trecut, insa numarul lor a oferit o surpriza, aceasta potrivit statisticilor Inspectoratului de Politie al Judetului Timis obtinute de opiniatimisoarei.ro.

CITESTE SI: Tanar prabusit pe trotuar, alti doi cu priviri ratacite langa el! Scena de pe o strada din Timisoara care le-a atras atentia politistilor. Ce a urmat?

Fie in plina strada, fie in casele timisorenilor, furturile cu violenta produse in oras au fost totusi simtitor mai putine decat in anii precedenti, iar mare parte dintre atacatori au fost prinsi de oamenii legii.

In total, pe raza celor 5 Sectii de Politie s-au inregistrat, in 2016, 62 de talharii, fata de 95, cate s-au intamplat cu un an mai devreme. In ceea ce priveste spargerile obisnuite, acestea au fost 4.108 in Timisoara, in 2016.

In varful unui top neoficial al celor mai periculoase zone din Timisoara se situeaza cartierele din aria de acoperire a Sectiei 2: Girocului, Soarelui, Buziasului, Kuncz, unde anul trecut s-au petrecut 18 talharii si 1014 furturi.

De pe locul 2 a fost detronata zona centrala a orasului si au trecut cartierele arondate Sectiei 3 Politie: Sagului, Dambovita, Fratelia, Steaua, Iosefin, Odobescu, Freidorf si Polona, unde talharii au dat 15 lovituri, iar hotii obisnuiti 1065.

Pe pozitia a treia se gasesc cartierele Mehala, Bucovina, Blascovici, Ronat, Torontalului, Circumvalatiunii, zona Garii de Nord, arondate Sectiei 4 Politie Timisoara, unde s-au produs anul trecut 16 talharii si 770 de furturi.

Pe locul 4, cu 11 talharii si 749 de furturi, vine partea centrala a Timisoarei, zona Take Ionescu, Modern, Telegrafului, Fabric, din aria de acoperire a Sectiei 1 Politie.

Pe pozitia a cincea in topul zonelor periculoase din Timisoara stau Aradului, UMT – Padurea Verde, Lipovei, unde anul trecut numarul talhariilor s-a oprit la 2, iar cel al furturilor la numai 510. Si in urma cu un an, nordul orasului se dovedea cel mai linistit, potrivit statisticilor IPJ Timis.

Tu, ce crezi? Care ti se pare zona cea mai riscanta din oras? Raspunde la SONDAJUL nostru de mai jos si bifeaza locul pe care il socotesti cel mai plin de pericole!

[poll id=”15″]

Exit mobile version