Opinia Timisoarei

Toate tramvaiele Bozankaya de la Timisoara vor fi verificate. Precizarile producatorilor turci, dupa ce una dintre garnituri a luat foc in mers

TIMISOARA. Tramvaiele Bozankaya care circula pe linii, la Timisoara, vor fi verificate de catre firma care le-a produs. O spun reprezentantii firmei turcesti, care au anuntat ca vor face investigatii pentru a vedea ce a cauzat incendiul pornit la una dintre garnituri, in timpul mersului, miercuri seara.

Ii asiguram pe cetatenii Timisoarei ca vom investiga amanuntit conditiile in care s-a petrecut acest incident neplacut, iar la finalizarea verificarilor, vom prezenta raportul tehnic detaliat”, au declarat reprezentantii companiei Bozankaya.

Acestia au precizat ca, pana la finalizarea raportului, compania va verifica toate tramvaiele Bozankaya, pentru a determina daca functioneaza in parametri optimi.

Pentru Bozankaya, cel mai important lucru este sa proiecteze si sa realizeze vehicule care pun accentul pe securitatea si siguranta pasagerilor, care nu s-au aflat niciodata in pericol, in niciun oras in care ne-am livrat produsele. Toate piesele utilizate la fabricarea vehiculelor noastre sunt de inalta calitate, furnizate de producatori europeni importanti si recunoscuti la nivel mondial. Conform constatarilor preliminare, caroseria tramvaiului nu a fost afectata”, au mai transmis reprezentantii companiei.

Va reamintim, in cursul serii de miercuri, primul tramvai Bozankaya care a fost livrat la Timisoara a luat foc in mers. In acel moment, in garnitura se aflat 15 pasageri, care s-au evacuat, astfel ca nimeni nu a fost ranit.

Cel care a observat incendiul a fost chiar vatmanul tramvaiului, care a actionat imediat cu extinctoarele, dar a sunat si la 112, pentru a cere sprijin. Prima concluzie a pompierilor a fost ca focul a pornit din cauza unor probleme la sistemul de franare.

CITESTE SI: Un tramvai Bozankaya cu calatori a luat foc in mers, la Timisoara. Foto

Exit mobile version