Opinia Timisoarei

Titu Bojin mai vrea o data la CJT. Si-a anuntat candidatura la sefia Consiliului Judetean Timis

TIMISOARA. Avem primul anunt de candidatura pentru conducerea CJT.

Fostul sef al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, acum sef la Apele Banat, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea CJT.

Nu a precizat din partea carei formatiuni politice insa a spus ca ar putea reveni in PSD.

Merg la candidatura pentru Consiliul Judetean. Eu cred ca cu ajutorul dumneavoastra nu e problema din care parte candidez. Eu sper sa castig. Probabil ca exista sanse sa revin in PSD. Solicitari sunt din toate zonele politice pentru a ma alia. Am tinut sa imi respect statutul de consilier judetean al UNPR, pentru ca stiti ca, daca faceam asta pana la 1 ianuarie puteam sa pierd si calitatea de consilier. Probabil ca in ultimele 5-6 luni nu se mai pune problema neaparat ca cineva sa vrea sa ma dea afara din postura de consilier. Ati vazut ca m-am straduit si ma straduiesc in continuare sa ajut activitatea Consiliului Judetean, chiar daca nu am fost atat de iubit de actuala conducere executiva a judetului„, a spus luni Titu Bojin.

Intre timp, la PSD Timis au avut loc schimbari insemnate chiar la varful conducerii. Calin Dobra, actualul sef al CJT si-a inaintat demisia din functie si a fost inlocuit cu Alfred Simonis.

Exit mobile version