Opinia Timisoarei

Titu Bojin l-a bagat pe Nicolae Robu in sedinta: PSD nu va mai vota proiectele din CLT introduse in plen inaintea sedintei

TIMISOARA. Presedintele PSD Timis, Titu Bojin i-a transmis presedintelui PNL Timis, Nicolae Robu, primarul Timisoarei, ca grupul de consilieri PSD nu vor mai vota proiectele introduse in CLT pe ultima suta de metri.

Nicolae Robu, in calitate de primar al municipiului Timisoara obisnuia sa introduca, in plenul Consiliului Local Timisoara, pana la 40 de proiecte suplimentare fara ca acestea sa fie discutate in comisii, in prealabil, asa cum ar fi normal.

Consilierii PSD si-au exprimat nemultumirea ca sunt pusi in situatia de a vota proiecte despre care nu stiau nimic. Din aceasta cauza, Titu Bojin l-a convocat pe Nicolae Robu la o sedinta in care au discutat pe aceasta tema, in calitate de co-presedinti USL Timis.

Domnul Robu nu va mai introduce niciun proiect sau daca introduce, grupul consilierilor PSD se va abtine de la vot. Sa nu fim absurzi, totusi, daca e un proiect de importanta deosebita si il putem discuta inainte de sedinta, se poate introduce„, a spus Bojin.

Liderul PSD a subliniat, la final, ca Nicolae Robu a fost de acord cu aceasta decizie.

Exit mobile version