Opinia Timisoarei

Titu Bojin demisioneaza din functia de director de la Apele Romane Banat

Titu Bojin va renunta la functia de director la Apele Romane Banat, pentru ca a fost desemnat drept candidat al USL pentru functia de  presedinte al Consiliului Judetean Timis, la alegerile locale de anul viitor.

buy cigars online cheap

Desi contractul meu de management expira la 31 decembrie 2012, am decis sa renunt la functia de director si sa ma implic mai activ in viata de partid si pentru pregatirea acestuia in vederea alegerilor locale si generale. Luni plec la Bucuresti online casino sa-mi depun mandatul. Probabil voi ramane la Directia Apelor, dar pe o alta functie”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Titu Bojin.

El este si presedintele organizatiei judetene Timis a PSD, dar si copresedinte al filialei USL, alaturi de liberalul Nicolae Robu si conservatoarea Maria Grapini. Prin renutarea la functia detinuta, Bojin vrea sa le inchida gura carcotasilor din propriul partid care l-au acuzat direct, sau voalat, ca ar fi un apropiat al PDL, pentru ca a fost mentinut director la Timisoara cu acceptul liderilor regionali ai partidului de guvernamant.

zp8497586rq
Exit mobile version