Opinia Timisoarei

Tir rasturnat pe cea mai tranzitata sosea din Timis. Sofer rupt de beat

TIMIS. Un tir a ajuns cu rotile in sus, miercuri seara, pe cea mai tranzitata sosea din vestul tarii, DN68A.

CITESTE SI: S-au aprins luminitele de sarbatori in centru, la Timisoara. Cum e impodobit orasul. Foto 

Accidentul a avut loc pe drumul care leaga Timisul de Hunedoara, intre Cosava si Margina. Soferul unui tir a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea si s-a rasturnat cu mastodontul in afara carosabilului.

Martorii accidentului au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si Politiei. Soferul tirului a iesit singur din cabina si, din fericire, nu a fost ranit. Politistii au avut insa parte de o surpriza cand l-au pus pe om sa sufle in etilotest. Tiristul era rupt de beat.

Un barbat in varsta de 55 de ani a condus un autotren dinspre localitatea Cosava catre Margina, iar la un momenbt dat a pierdut controlul asupra directiei de mers, a iesit in afara partii carosabile si s-a rasturnat. In urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia s-a desfasurat cu restrictii pe perioada desfasurarii cercetarilor.

Foto: Arhiva

Exit mobile version