Opinia Timisoarei

Tinerii razboinici s-au antrenat cu echipa mare de la SCM Timisoara

TIMISOARA. 6 tineri cu varste intre 15 si 17 ani de la clubul timisorean de rugby Warriors, o adevarata pepiniera de tinere talente, s-au antrenat in acest sezon alaturi de echipa de seniori a SCM Timisoara.

CITESTE SI: Sorin Grindeanu: ‘Vreau Gara din Timisoara sa fie bibelou. Ati fost in gari din afara Romaniei? Da? Asa vreau Gara din Timisoara!’ 

Pregatirea lor este componenta unui parteneriat intre SCM Timisoara si Warriors Timisoara, prin care juniorii de perspectiva primesc sansa de a lucra sub indrumarea tehnicienilor si a jucatorilor de la SCMT.

Cei 6 care vin de la clubul coordonat de Codrut Nicorici sunt: Raul Uzbasich, pilier dreapta, 17 ani (nascut la 28 iulie 2004), Marian Manoila, fundas, 16 ani (nascut la 9 octombrie 2005), Vasile Plotuna, centru, 17 ani (nascut la 12 ianuarie 2004), Mario Fanea, pilier stânga, 15 ani (nascut la 28 ianuarie 2006), Mario Perici, taloner, 16 ani (nascut la 4 iulie 2005), Alvaro Berchi, mijlocas la gramada, 17 ani, (nascut la 14 octombrie 2004).

Parteneriatul inseamna mai mult decat antrenamentele pe care acesti copii le fac impreuna cu seniorii. Inseamna ca antrenorii nostri, Valentin Calafeteanu si Stelian Burcea, dar si anumiti jucatori, merg periodic la sedintele de pregatire ale celor de la Warriors. Protocolul de colaborare s-a semnat in prima parte a acestui an, iar lucrurile au evoluat foarte bine in aceasta perioada. Speram sa culegem roadele muncii, sa putem lansa jucatori de-ai locului, mai ales ca procesul de intinerire a propulsat deja cativa tineri din lotul nostru atat la nationala U20, cat si la cea de seniori. Privim cu speranta si spre tinerii de la CSS Bega si ne dorim sa apara talente si de acolo. Vrem sa avem cat mai multi timisoreni in echipa noastra”, a spus Danut Borzas, manager SCM Rugby Timisoara.

Warriors participa in acest weekend la Baia Mare la un turneu din cadrul campionatului regional dedicat juniorilor.

Exit mobile version