Opinia Timisoarei

Tinerii de la PDL si PNL si-au unit fortele in cea mai mare organizatie de tineret din tara, la Valea lui Liman, in Timis

TIMISOARA. Organizatiile de tineret de la PDL si PNL din intreaga tara si-au trimis reprezentantii la Valea lui Liman, in judetul Timis, unde a avut loc o adunare in vederea pregatirii unei Scoli Politice ce se va desfasura in septembrie, la Eforie Nord.

Intalnirea tinerilor a fost atent supravegheata de Andreea Paul, vicepresedinte al PDL si deputat al aceluiasi partid in Parlamentul Romaniei.

Aceasta a remarcat ca rolul tinerilor este unul foarte important, in societatea romaneasca si ca Romania are o populatie imbatranita.

De 25 de ani se distrug elitele si tinerii. Guvernul Ponta duce o politica de egalizare a noii generatii. Victor Ponta se dovedeste a fi cel mai prost produs tanar din Romania ultimului sfert de veac. Este de datoria noastra a tinerilor de la PDL, PNL sa redam o sansa tinerilor nostri, sa oferim o alternativa de dreapta”, a spus aceasta.

La Valea lui Liman cele doua partide, PDL si PNL, aflate sub sigla ACL au semnat si un protocol cu Partidul Renasterii din Serbia.

Exit mobile version