Opinia Timisoarei

Timisul, singurul judet din tara in care USL nu a stabilit candidatii! Dragnea: A ramas sa discutam candidatii pe Timis!

TIMISOARA. Dupa aproximativ o saptamana USL nu si-a stabilit candidatii la presedintia Consiliului Judetean Timis si la Primaria Timisoara. Vezi declaratiile secretarului general al PSD, Liviu Dragnea!

USL si-a stabilit candidatii pentru consiliile judetene si primariile de judet, mai putin in cazul judetului Timis. In acest judet inca mai sunt unele semne de intrabare. Daca vineri Nicolae Robu (PNL), candidat anuntat la nivel local la Primaria Timisoara din partea USL si Titu Bojin (PSD) candidat si el anuntat tot la nivel local pentru Consiliul Judetean Timis asteptau vineri cu sufletul la gura anuntul sefilor USL cum ca ei sunt candidatii oficiali ai judetului Timis, iata ca anuntul s-a lasat asteptat.

Contactat de Opinia Timisoarei, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat ca abia luni se va lua o decizie in cazul judetului Timis.

Luni o sa luam o decizie finala. A ramas discutia cu Timisul si cu Bucurestiul. Luni o sa decidem candidatii pentru Timis„, a declarat Liviu Dragnea.

Amanarea anuntarii candidatilor pentru alegerile locale din partea USL s-a datorat unor negocieri purtate de Victor Ciorbea (PNTCD) cu USL pentru semnarea unui protocol de colaborare la alegerile locale, generale si prezidentiale.

Exit mobile version