Opinia Timisoarei

Timisul, printre judetele cu cele mai multe locuri libere la vaccinare

TIMIS. Platforma vaccinare-covid.gov.ro a intocmit un top al judetelor cu cele mai multe locuri libere pentru vaccinare, iar Timisul este pe primele pozitii in clasament.

CITESTE SI: Protest HORECA la Timisoara. Furculite, oale, tigai, pahare, sorturi, farfurii, asezate in fata Prefecturii: Predam ‘armele’ cu care ne-am fi putut apara locurile de munca. Video 

Conform platformei, vineri, in Timis erau 1840 de locuri libere pentru imunizare. Singurul judet cu mai multe locuri disponibile este Neamtul, care are 1961. Podiumul este completat de Gorj, cu 1705.

 

Judetele „galbene” in care se mai gasesc locuri libere, dar putine, sunt Vrancea, Covasna si Vaslui. Majoritatea judetelor sunt insa rosii, din acest punct de vedere, adica nu mai aveau vineri dimineata niciun loc liber pentru vaccinare.

Potrivit platformei de vaccinare, in Bucuresti nu mai era vineri dimineata niciun loc disponibil pentru vaccinare.

Campania de vacccinare din Romania a intrat de luni, 15 martie 2021, in etapa finala, cea de-a treia, a imunizarii populatiei generale.

Va reamintim, la ultima raportare, in Timis fusesera administrate 2169 de vaccinuri, de la inceputul campaniei de vaccinare pana in prezent fiind facute 89435 de doze de vaccin.

Exit mobile version