Opinia Timisoarei

Timisul mai ramane fara un parlamentar! Ilie Sarbu se retrage din PSD si demisioneaza din functia de senator!

Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca se retrage complet din politica si va demisiona atat din PSD, cat si din Senat, in pregatirea votului din Parlament prin care ar urma sa preia o functie de vicepresedinte al Curtii de Conturi, care va avea loc peste doua saptamani.

La un moment dat, toti trebuie sa ne retragem, stiti cum e viata. (…) intotdeauna in politica se succed generatiile si am apreciat ca este un moment in care pot sa fac mai mult in alta parte„, a spus Sarbu, dupa sedinta grupului PSD din Senat.

El a precizat ca votul pentru numirea sa la Curtea de Conturi va avea loc peste doua saptamani si intre timp va demisiona din Senat si din PSD.

Ilie Sarbu, unul dintre „greii” PSD, urmeaza sa paraseasca astfel partidul, dupa 22 de ani. El a devenit membru in Organizatia Timis a PDSR in 1993, ocupand functia de vicepresedinte al acestei filiale. in 2001, Sarbu a devenit membru in Biroul Coordonator Central al PSD, in 2004 – presedinte al PSD Timis, iar in 2005 – vicepresedinte al PSD. Din 2010, el a fost lider al grupului parlamentar PSD din Senat si membru in Consiliul National al PSD.

Sarbu este senator la al treilea mandat, fiind ales prima data in Parlament in 2004.

Sursa: mediafax.ro

Exit mobile version