Noutati :

„Timisorenilor le doresc sa aiba sanatate, sa se bucure de respect si sa traiasca intr-un oras pe masura dorintelor lor” – interviu cu medicul Florin Birsasteanu, presedinte PSD Timisoara

3 mai, 2016 - 10:06 AM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
0

Domnule Florin Birsasteanu, ce urare le faceti timisorenilor de Paste ?

Sunt medic si e normal ca primul gand pe care il transmit oamenilor sa fie unul de sanatate. Le doresc timisorenilor sa aiba sanatate, sa beneficieze de servicii de calitate, sa fie tratati de medici competenti, sa nu duca lipsa de tratamente moderne, sa aiba conditii decente in spitale. Apoi le doresc timisorenilor sa se bucure de respect, sa nu fie ignotati in orasul lor, sa nu fie mintiti, iar banii pe care ii platesc ca taxe si impozite sa fie cheltuiti cu chibzuinta si cu responsabilitate. Nu in ultimul rand, le doresc timisorenilor sa traiasca intr-un oras pe masura dorintelor lor.

Cum credeti ca ar trebui sa arate acest oras ?

Ar trebui sa fie un oras sigur, un oras curat, nepoluat, dezvoltat armonios, un oras in care toata lumea sa se bucure de confort si liniste, sa aiba acea stare de multumire specifica in comunitatile oraselor europene cu care tindem sa ne comparam, de exemplu Viena sau Praga.

Este posibil sa arate asa si Timisoara ?

Cu siguranta! Timisoara are toate cele necesare pentru a deveni un astfel de oras E nevoie doar de perseverenta, de munca, de seriozitate, de onestitate, de proiecte decente, de proiecte responsabile. imi doresc pentru Timisoara sa devina un oras cu oameni fericiti, un oras in care sa traiesti cu bucurie fiecare zi, fara sa te preocupe starea drumurilor, gunoaiele si mizeria de pe strada, praful si poluarea, balariile si aroganta autoritatilor. imi doresc ca Timisoara sa se schimbe, sa evolueze, sa se transforme, sa performeze, imi doresc ca Timisoara sa devina un simbol sanatos al Romaniei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...