Opinia Timisoarei

Timisorenii vor pedala la Poli Bike Challenge. Sute de participanti la editia inaugurala

TIMISOARA. In contextul aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Societatii Sportive Politehnica Timisoara, UPT organizeaza sambata, 9 aprilie 2022, prima editie a Poli Bike Challenge, evenimentul fiind inscris in calendarul federatiei de profil.

Competitia are si un aspect caritabil, sumele colectate fiind directionate catre sustinerea a doi sportivi campioni din cadrul clubului Politehnica Timisoara, cu rezultate deosebite in plan sportiv, dar cu o situatie financiara precara.

Competitia de tip criterium este destinata copiilor, amatorilor si sportivilor profesionisti, fiind desfasurata in patru curse dedicate fiecarei categorii aparte. Pentru prima editie s-a inregistrat un numar record de inscrieri – aproape 300 de participanți.

Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 13:00, in prezenta organizatorilor, si va fi urmata de tur festiv, de recunoastere a traseului, la care iau parte toti participantii, pe traseul: Piata Operei – Parcarea Modex – str. 20 Decembrie 1989 – Bd. C.D. Loga – bd Regele Ferdinand I – str. 20 Decembrie 1989 – Bd. I.C. Bratianu –
Parcarea Modex – sosire Piata Operei.

Dupa turul festiv se va da starul in cursele propriu-zise, dupa cum urmeaza:
ora 13:20 – cursa copii;
ora 14:00 – cursa open;
ora 15:00 – cursa amatori;
ora 16:00 – cursa elite.

In intervalul 13:00-18:00, se va inchide circulatia pe strazile mentionate, iar transportul public va fi deviat pe rute alternative.

La ora 18:00 Va avea loc festivitatea de premiere, iar în cadrul acesteia se vor acorda 39 de premii, cu o valoare totala de peste 25000 de lei.

Foto: Arhiva

Exit mobile version