Opinia Timisoarei

Timisorenii se plang ca e frig in apartamente! Care este raspunsul celor de la Colterm?

TIMISOARA. Mai multi timisoreni se plang ca in apartamentele lor nu este cald si suspecteaza ca cei de la Colterm nu furnizeaza agent termic la capacitatea necesara.

Timisorenii care ne-au scris pe adresa redactiei, redactie@opiniatimisoarei.ro, spun ca in anii trecuti cand a fost mult mai frig afara, in locuinte era foarte cald.

Anul trecut si in ceilalti ani, cand au fost ierni mai grele, am stat in tricou iarna, in casa, iar acum nu mai stiu ce sa pun pe mine de frig. Cred ca cei de la Colterm nu incalzesc apartamentele asa cum ar trebui”, ne-a semnalat un cititor.

Am aerisit caloriferele anul acesta chiar de mai multe ori si tot e frig in apartament. Platim bani la Colterm si ei nu ne dau caldura. E foarte frig in casa”, ne-a scris un alt cititor.

Reprezentantii Colterm spun, insa, ca ei furnizeaza agent termic la capacitate necesara.

Nu avem probleme, noi furnizam la capacitatea necesara. Sunt situatii in care intr-adevar e mai frig in apartamente, dar acolo oamenii sunt sfatuiti sa verifice coloanele. De asemenea, pot fi debransarile care afecteaza incalzirea sau vanele de bransament ale caror robinete trebuie sa fie deschise la maximum”, a declarat Ofelia Herghelegiu, purtator de cuvant al Colterm.

Totodata, timisorenii sunt indrumati sa faca sesizari si la dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256 494 133 si 0756 061 468.

Exit mobile version