Opinia Timisoarei

Timisorenii se dau mari iubitori de animale, dar nu adopta niciun caine maidanez la targurile organizate de primarie

TIMISOARA. 20 de caini si pisici de diverse talii si varste, toti deparazitati, vaccinati, sterilizati, microcipati si cu carnete de sanatate au asteptat sa-si gaseasca stapani care sa le ofere afectiune. Fara succes insa!

Cu toate ca banatenii se dau drept mari iubitori de animale, niciun timisorean nu a fost interesat sa ia acasa vreun caine dat spre adoptie la ultimul targ organizat de Primaria Timisoara, sambata dimineata, in Parcul Bucovina.

Mai mult decat atat, reprezentantii Primariei Timisoara si cei ai Asociatiei Ecovet, organizatori ai targurilor de adoptii „Si mie imi sta bine in lesa„, s-au trezit cu timisoreni care au vrut sa scape de cateii ce-i aveau.

„Din nefericire, la targul de sambata din Parcul Bucovina nu am dat niciun caine spre adoptie. A inceput si sa ploua la un moment dat si am nevoiti sa punem cainii in masini. Am stat oricum cu masinile acolo, sperand ca pana la urma va veni cineva. Culmea, chiar s-au inmultit. Au venit cativa sa ne aduca caini, au venit cu cateii in brate, trebuia sa ii luam, nu ii puteam lasa sa ii arunce pe strazi”, ne-a declarat Adrian Bere, seful Directiei de Mediu din cadrul Primariei Timisoara.

Exit mobile version