Opinia Timisoarei

Timisorenii nu vor sa fie singuri de Apocalipsa! Vezi cate casatorii sunt programate la Sfarsitul Lumii, in 21.12.2012!

TIMISOARA. Data la care este „programat” Sfarsitul Lumii, dupa profetiile mayase,  i-a pus pe ganduri pe timisorenii indragostiti, care s-au grabit sa-si programeze cununia civila taman in ziua de 21.12.2012.

Angajatii de la Casa Casatoriilor din Timisoara au ceva de lucru in ziua in care mayasii au prezis Apocalipsa. O multime de cupluri au decis sa-si uneasca destinele tocmai in temuta data.

Vineri, 21 decembrie 2012,   numarul cununiilor a crescut fata de o zi obisnuita, chit ca nu este ultima din sezon in care se oficiaza casatorii civile.

Potrivit sefului Directiei de Evidenta a Persoanelor, Vasile Tarciatu, vineri, in 21 decembrie 2012, sunt programate 17 cununii la Casa casatoriilor. Este vorba cel mai probabil de timisoreni pe care isi doresc ca Sfarsitul Lumii sa-i prinda cu certificatele de casatorie iscalite, impreuna cu aleasa/alesul inimii si cupele de sampanie ridicate.

„Avem 17 cununii programate. Sunt ceva mai multe cununii sezonul asta, sambata, 22 decembrie, nu s-au prea inghesuit oamenii”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Vasile Tarciatu.

Exit mobile version