Opinia Timisoarei

Timisorenii, invitati sa stinga lumina si sa puna cearceafuri in geamuri ca sa protesteze anti-Putere, in cea de-a 13-a zi de mitinguri in Piata Victoriei

 

UPDATE! Dupa ce i-au huidut si i-au injurat pe timisorenii care au participat la un spectacol in incinta Operei Romane si l-au huiduit pe Traian Basescu in timp ce-i ascultau discursul, protestatarii au renuntat la protest si au pornit catre case in jurul orei 20:00.

Protestul a fost unul fara incidente.

______________________________________________________________________

UPDATE! Huiduieli in Piata Victoriei

Protestatarii din Piata Victoriei din Timisoara i-au huiduit pe cei care intrau in cladirea Teatrului  National si i-au acuzat ca in loc sa fie in strada  ei se duc la spectacol.

______________________________________________________________________

UPDATE! Timisorenii au baut ceai si l-au ascultat pe Basescu

Vizibil afectat de frig, un timisorean s-a „inarmat” cu mai multe tavi cu pahare pline cu ceai si s-a apucat sa le imparta timisorenilor care protesteaza in centrul orasului.

Fiecare protestatar s-a incalzit cu un paharel de ceai fierbinte, pentru a putea sa stea sa asculte la boxe mesajul pe care presedintele Traian Basescu a inceput sa-l transmita la ora 18:15. Oamenii au comentat pe baza declaratiilor sefului statului si au scandat Jos Basescu.
_____________________________________________________________________________

TIMISOARA. Protestele continua la Timisoara, in cea de-a 13-a zi de manifestari anti-Putere. Miercuri dupa-amiaza, aproape 50 de timisoreni s-au adunat din nou in Piata Victoriei pentru a-si striga nemultumirile.

Revolutionarii, cei care ii cheama in fiecare zi in centrul orasului, vor sa organizeze o noua forma de protest si fac apel la toti timisorenii sa stinga luminile la ora 21:00 si sa le tina stinse vreme de 5 minute.

Cu aceleasi pancarte si sloganuri anti-Putere si anti-Guvern, protestatarii si-au dat din nou intalnire in centrul Timisoarei, pentru a 13-a zi de proteste continue.

„Toti timisorenii sunt rugati sa stinga luminile de la ora 21:00 la 21:05, sa scoata la geam un steag, un cearceaf sau o carpa sau sa puna pe masini panglici albe, iar noi vom purta banderole pe maini”, le-a spus unul dintre protestatari celor prezenti in piata.

„Lunetist, caut de lucru”, „Azi e miercuri, maine joi, ghici cand vom scapa de voi!”, „Timisoara nu e feuda portocalie”, „Jos Taxa auto”, „Jos coruptia”, „Exista Dumnezeu”, „Timisoara, te iubesc”, „Base si ca fratii vrei ca sa traim, noi sa fim ca Abel, tu ca si Cain”, „Dupa reciclarea societatii civile si mass-mediei”, „Fara politruci”, „Fara hot. Fara hoti. Fara hotii”, „Romania nu e tara hotilor”, „Drumul spre Targoviste e pavat cu bune intentii”, „Cu televizorul voi mintiti poporul” sunt mesajele pe care timisorenii adunati in centru le transmit autoritatii de la Bucuresti.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version