Opinia Timisoarei

Timisorenii, invitati sa propuna evenimente culturale pentru Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana

TIMISOARA. Un nou sondaj lansat pe pagina primarului Nicolae Robu. De data aceasta, edilul vrea sa stie ce actiuni culturale isi doresc timisorenii, in anul in care orasul va fi Capitala Culturala Europeana. Robu spune ca propunerile vor fi analizare, iar in masura in care este oportun, acestea ar putea fi incluse in portofoliul Asociatiei.

CITESTE SI: Scandal urias pe proiectul de largire a drumului dintre Timisoara si Mosnita. Localnicii se pregatesc de proteste. Cine ‘franeaza’ deschiderea santierului si ce interese stau in spate 

„Avand in vedere statutul Timisoarei de viitoare capitala europeana a culturii, in 2021, va rog sa formulati mai jos, prin facilitatea “comment” a Facebook-ului, sugestii si propuneri de evenimente si actiuni culturale in aceasta perspectiva. Mentionam ca ele vor fi analizate la nivelul board-ului Asociatiei dedicate, precum si la nivelul Primariei -in mod detasat principal finantator!- si ce se va considera potrivit se va include in portofoliul avut in vedere pt implementare”, a scris primarul Nicolae Robu pe pagina sa de socializare.

CITESTE SI: Ce NU se va face ‘in teren’ in 2019 din lista de proiecte pentru dezvoltarea in forta a Timisoarei anuntata de primarul Nicolae Robu 

In plus, edilul a tinut sa sublinieze ca viata culturala a orasului este doar imbogatita cu evenimentele din dosarul de candidatura la titlul de capitala culturala europeana, insa in niciun caz nu se rezuma doar la ele.

Exit mobile version