Opinia Timisoarei

Timisorenii i-au semnalat problema in emisiunea Interviurile Timisoarei, acum a rezolvat-o. Masura luata de Nicolae Robu pentru mii de oameni

TIMISOARA. Interviurile Timisoarei, singura emisiune interactiva transmisa live pe Facebook, din Timisoara, a dus la o schimbare majora facuta la Timisoara de primarul Nicolae Robu la doar cateva ore dupa ce s-a incheiat.

CITESTE SI: Pasajului Michelangelo i s-ar putea face un frate geaman in Timisoara. Unde ar fi mana cereasca pentru soferi

Timisorenii care au urmarit live editia de aseara, realizata de opiniatimisoarei.ro si Orasul Timisoara i-au putut adresa primarului Nicolae Robu intrebari in direct, iar una dintre ele a venit din partea unui cetatean care se arata nemultumit de masura RATT de a scoate tramvaiul 5 de pe una dintre cele mai lungi linii din oras, dar mai ales de inlocuirea acestuia cu minibuze insuficiente, in conditiile in care linia deserveste mii de oameni.

Nu stiu de ce s-a intamplat asta. Am aflat ca s-au pus minibuze, dar cred ca e o masura gresita. O sa lamuresc lucrurile. O sa rezolvam problema, nu stiu cum, poate punem mai multe minibuze„, declara aseara primarul Nicolae Robu in INTERVIURILE TIMISOAREI.

Edilul a tinut cont de ceea ce i-au semnalat cetatenii prin intermediul emisiunii si a luat taurul de coarne, cerand RATT sa gaseasca o solutie cat mai grabnic.

Astfel, chiar de maine, 21 octombrie, traseul liniei 5 va fi prelungit pana in zona Pietei 700. Astfel, microbuzele vor fi inlocuite cu autobuze si vor avea urmatorul traseu: capăt Ronaț – Calea Bogdăneștilor – strada Coriolan Bredicianu – Piața 700 – strada Gheorghe Dima – strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – strada Coriolan Bredicianu – Calea Bogdăneștilor – strada Taborului – strada Semicerc – strada Dunărea – capăt Ronaț. Circulația autobuzelor pe tronsonul strada Macilor – strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Cetății se suspendă.
Pe langa statiile deja existente, se vor mai infiinta urmatoarele 3: Piata 700 (în stația de tramvai, sensul spre Piața Libertății), la Adam Muller-Guttenbrunn (pe strada Gheorghe Lazăr) și stația Gheorghe Lazăr (pe Calea Circumvalațiunii, în dreptul super-marketului Penny).

Vezi mai jos intreaga emisiune INTERVIURILE TIMISOAREI care l-a avut invitat pe primarul Nicolae Robu!

Exit mobile version