Opinia Timisoarei

Timisorenii din Noua Dreapta, in mars pe strazile orasului impotriva homosexualitatii: Timisoara nu tolereaza perversitatea!

TIMISOARA. In jur de 30 de tineri ai organizatiei Noua Dreapta au marsaluit pe strazile orasului impotriva homosexualilor. Au strigat cat i-au tinut puterile „Salvati familia traditionala!”.

Desi au asteptat jumatate de ora sa se adune mai multi, in cele din urma au pornit din Parcul Doina, pe strada Mihai Viteazu, inspre Catedrala Mitropolitana. Pe drum au strigat mai multe lozinci, ca sa-si exprime nemultumirea cu privire la Marsul diversitatii, care are loc chiar astazi in capitala.

„Salvati familia traditionala”, „Nu vrem sa fim un neam de poponari”, Timisoara nu-i Sodoma”, „Orasul nostru nu tolereaza poponarii”, „Timisoara nu va vrea”, „Vrem normalitate, nu perversitate”, „Noua dreapta nu tolereaza poponarii” – acestea sunt doar cateva dintre lozincile strigate de cei 30 de tineri. Aproape de Catedrala, timisorenii din Noua Dreapta, alaturi de care au protestat si doi prieteni de-ai lor din Serbia, care carau steagul tarii lor, au inceput sa cante versuri din „Noi suntem romani”.

Odata ajunsi la Catedrala mitropolitana, tinerii au atras asupra lor toate privire nuntasilor adunati acolo pentru a participa la cununii religioase. In timp ce protestau pe treptele catedralei, doi miri s-au alaturat multimii.

„Acuma, stiti si dumneavoastra, ce sa mai comentez si eu? Nu bas e o placere sa asculti asa ceva. Nu e bine ce se intampla si cu homo, cu toate problemele care sunt in lumea asta. Fiecare e cu parerea lui. Eu nu am nimic cu ei”, ne spune un timisorean trecut de varsta a doua.

O femeie, care astepta si ea pe treptele catedralei, ne-a marturisit ca e de acord cu ceea ce fac tinerii: „Este foarte bine ce fac. Normal ca suntem impotriva, noi suntem familisti”.

„Marsul acesta e un raspuns la provocarile lansate de minoritatea sexuala. Are si legatura cu acel panou pus in centrul Timisoarei, cu un bebelus care promova homosexualitatea. Ei lanseaza tot felul de provocare. Vom continua cu aceste marsuri”, ne-a explicat Andrei Ursoiu, lider Noua Dreapta Timisoara.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version