Opinia Timisoarei

Timisorenii, chemati sa blocheze benzinariile. Se striga adunarea in parcarea stadionului Dan Paltinisanu

A ajuns cutitul la os. Dupa ce timp de saptamani la rand au vazut cum zi de zi pretul benzinei si al motorinei creste, romanii sunt hotarati sa nu mai accepte noi scumpiri.

Sunt cu totii chemati la un protest national, care va avea loc in 30 iunie, de la ora 12.00, in benzinariile din toata tara. Soferii sunt indemnati sa blocheze pompele, in conditiile in care pretul carburantilor este, spun ei, nejustificat de mare.

E timpul sa facem ceva,ieșiti in strada,blocați pompele. Este imposibil si inadmisibil ca intr-o țara ca Romania prețul carburantului sa depașească 9 lei/litru. Share masiv ca sa vada toata lumea si sa stabilim ce si cand vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri ( unde jumatate din acesti bani merg catre stat)
Noi facem ceva!„, spun eorganizatorii evenimentului.

Pana atunci insa, timisorenii au strigat adunarea pe Facebook chiar luni, la ora 12.00, in parcarea stadionului Dan Paltinisanu, de unde vor porni spre statiile de alimentare din oras.

Pe retelele de socializare, oamenii discuta despre modalitatea in care vor bloca benzinariile. Unii propun ca fiecare conducator auto sa alimenteze cu 1 litru sau de 1 leu, apoi sa se puna din nou la coada, altii spun ca s-au apucat sa adune monede cu care sa plateasca pentru combustibil.

UPDATE: La orele 12.00, doar cativa soferi au raspuns apelului lansat pe Facebook, dat fiind faptul ca e zi de sarbatoare si multi timisoreni plecati din oras.

Politistii au venit si ei la stadion pentru a vedea ce se intampla. Acestia doar i-au legitimat pe soferi si s-au asigurat ca nu sunt probleme. La 12.30, conducatorii auto s-au retras din zona.

Exit mobile version