Opinia Timisoarei

Timisorenii care nu dau la lopata sunt buni de plata. Peste 300 de somatii de la Politia Locala in Timisoara

TIMISOARA. Politistii locali au pornit pe strazi pentru a vedea cum isi curata timisorenii trotuarele de zapada si gheata. Plimbarea lor s-a lasat insa cu mai bine de 300 de somatii pentru societatile comerciale.

Agentii locali au iesit in strada, sambata si duminica, si i-au atentionat pe cei care au firme pe Calea Martirilor, Constantin Brancoveanu, Republicii, Aradului, Cetatii, Aradului, Proclamatia de la Timisoara, Eroii de la Tisa, Simion Barnutiu, Take Ionescu, Complexul Studentesc, Ion Ionescu de la Brad si alte strazi. [CODUL SAPTAMANII 10-16 DECEMBRIE: 333]

La inceputul acestei saptamani, oamenii legii intra in cartiere pentru a vedea cum si-au deszapezit timisorenii aleile si trotuarele din fata blocurilor si caselor.

„Potrivit actului normativ mentionat, institutiile, agentii economici, alte persoane juridice, cat si cetatenii si asociatiile de locatari si proprietari au obligatia sa asigure indepartarea zapezii si ghetii de pe trotuare din dreptul cladirilor in care isi desfasoara activitatea sau locuiesc. Zapada si gheata se vor depune pe carosabil langa bordura fara sa impiedice circulatia si scurgerea apei in sistemul de canalizare”, transmite Daniela Seracin, purtator de cuvant Politia Locala.

Persoanele juridice care nu respecta normele risca amenzi de la 1.500 la 2.500 de lei, iar asociatiile de locatari sau proprietari pot plati intre 500 si 1.000 de lei pentru ca nu-si fac treaba.

Exit mobile version