Opinia Timisoarei

Timisorenii, ca sardelele in tramvaiul 8 dimineata! Nu exista legatura directa spre centru din zona Olimpia – Cluj!

TIMISOARA. Calatoria cu tramvaiul 8 in Timisoara la primele ore este o adevarata provocare! O demonstreaza un cititor opiniatimisoarei.ro care a surprins si imagini in aceasta dimineata intr-o garnitura care circula pe aceasta linie, intre statiile Olimpia si Cluj. Pentru ca nu exista o legatura directa catre zona centrala, iar oamenii sunt nevoiti sa schimbe tramvaiele, vagoanele sunt arhipline, explica el.

Sunt un platitor de abonament RATT general. Imaginile sunt din tramvaiul 8 surprinse in aceasta dimineata la ora 7:50  intre statiile Olimpia si Cluj. A venit un singur vagon plin, iar in statia Olimpia s-au mai urcat aproximativ 50 de persoane. In statia Cluj cred ca au ramas persoane care nu au putut urca. In Maria, unde se face acum singura jonctiune pentru a ajunge in zona centrala, puhoiul care s-a dat jos din 8 a fost nevoit sa se urce intr-un vagon de pe linia 1 care venea plin de la Gara de Nord. In zona Banatim, momentan, nu mai exista statie pentru a putea urca din linia 8 in linia 4. Nu stiu de ce liniile 5 si 6 nu au fost reintroduse pe vechile trasee. Linia 6 circula aproape goala prin zona Olimpia spre Gara de Est„, sustine cititorul opiniatimisoarei.ro.

Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara spun ca au tinut cont de cererile timisorenilor care locuiesc in cartierul Ronat, in privinta liniei 5 si analizeaza in continuare toate sugestiile calatorilor.

Linia 6 tamvaie are actualul traseu pentru o mai buna deservire a calatorilor. In ceea ce priveste linia 5 tramvaie, aceasta nu s-a revenit la vechiul traseu deoarece au existat solicitari din partea Centrului Consultativ de Cartier Ronat in vederea pastrarii actualului traseu. Linia 8 tramvaie a fost suplimentata cu o unitate pentru a face fata surprusului de calatori. R.A.T.T. centralizeaza in acest moment toate cererile calatorilor (in scris sau telefonice), in ceea ce priveste traseul liniilor 5 si 6„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii RATT.

Exit mobile version