Opinia Timisoarei

Timisorenii, agasati de cautatorii de fotomodele. 3 amenzi in numai o saptamana pentru un tanar ce racoleaza modele in plin centru

TIMISOARA. Timisorenii sunt agasati in plin centrul orasului de fel de fel de persoane care incearca sa racoleze modele. Tot mai multi oameni suna la Politia Locala si se plang de acest aspect. Oamenii legii s-au pus pe treaba si au inceput sa rupa amenzi.

In numai o saptamana au dat 3 sanctiuni de cate 1.000 de lei fiecare unui tanar care promoveaza fest in centrul orasului o agentie de fotomodele, fara sa aiba aviz de la Comisia de Ordine Publica din cadrul Primariei Timisoara. Afacerea merge bine, daca reprezentantii agentiei au riscat sa trimita din nou tineri in strada, sa racoleze fotomodele.

„In ultima perioada, tot mai multi timisoreni au reclamat la Politia Locala faptul ca sunt agasati de astfel de persoane care promoveaza servicii in special de modelling in zone centrale ale orasului precum Piata Victoriei, Alba Iulia, Modex etc”, spun reprezentantii Politiei Locale.

Timisorenii care se simt in continuare agasati de „agenti de publicitate” pot cere sprijinul Politiei Locale. Oamenii legii patruleaza permanent in zona.

Exit mobile version