Opinia Timisoarei

Timisoreni, nu mai curatati singuri copacii din fata blocurilor sau caselor! Ce amenda riscati?

TIMISOARA. Odata cu venirea primaverii, multi timisoreni s-au apucat sa execute corectii la arborii din jurul blocurilor sau caselor.

CITESTE SI: Adu-ti ficusul de acasa, de care te-ai plictisit, si pleci cu un leandru, o muscata sau cu ce-ti doreste sufletul! Troc de plante la Timisoara! 

Politistii locali insa atrag atentia ca acest lucru se amendeaza, intrucat defrisarile de arbori si arbusti, corectiile ori taierile cad in sarcina serviciilor de specialitate din cadrul Primariei. Aceasta pentru ca asemenea operatiuni trebuie facute de catre specialisti, si nu dupa ureche.

S-a constatat pe mai multe strazi ca locuitorii s-au apucat ei din proprie initiativa sa curete copacii pe strazile Geneva, Liege, Salcamilor, Alunis, Lasile Lupu, Treboniu Laurian si altele.

CITESTE SI: Accident pe malul Canalului Bega, la Timisoara! Biciclist, la un pas sa se prabuseasca in apa! VIDEO cu momentul impactului! 

Politia Locala atentioneaza ca cei prinsi ca executa asemenea operatiuni fara autorizatie sunt pasibili de amenda, intre 300 si 500 de lei, pentru persoane fizice, si pana la 2.500 de lei pentru persoane juridice.

opiniatimisoarei.ro va informa recent ca Directia de Mediu din cadrul Primariei Timisoara a solicitat ajutorul specialistilor de la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului pentru ca toti copacii din oras sa fie curatati ca la manual, cu asistenta.

CITESTE SI: Copaci mai frumosi pe strazile din Timisoara! Curatarea arborilor din oras se face dupa manual, cu specialistii la fata locului! FOTO!

Exit mobile version