Opinia Timisoarei

Timisoreni amenintati cu bataia, injurati si santajati de Carpaci ca sa-si vanda locuintele! Ce a patit acesta?

TIMISOARA. Cumparase mai multe apartamente intr-o vila din Timisoara si voia sa scape de toti vecinii pentru a deveni stapanul intregului imobil. A inceput sa le faca viata un calvar, sa-i ameninte si sa-i santajeze, doar doar vor ceda si ii vor vinde casele.

EXCLUSIV! Ultima tinta a mafiei imobiliare tiganesti din Timisoara: o vila de 1,5 milioane euro. Locatarii sunt terorizati. VIDEO cu romii cand taie gaini in curte!

CITESTE SI: Romi in spital, dupa ce balconul in care se aflau s-a prabusit in curtea unei cladiri istorice din Timisoara

Este vorba de Trifu Carpaci, un barbat de etnie rroma, de 55 de ani, care mai multi ani la randul i-a terorizat pe locatari.  A intrat insa in vizorul politistilor care i-au intocmit dosar penal pentru santaj, iar acum l-au trimis in judecata.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale spun ca inca din 2007, barbatul a inceput sa-si ameninte vecinii.

Mai intai Carpaci a cumparat cateva apartamente, apoi s-a mutat in imobil. A mers la vecini si le-a cerut sa-i vanda si restul locuintelor, insa oamenii s-au impotrivit.  Trifu Carpaci a trecut la actiuni de intimidare, le-a inundat apartamentele, a provocat scandaluri, i-a jignit in fel si chip si i-a amenintat cu violente.

Astazi, politistii au finalizat cercetarile in dosar si l-au inaintat Parchetului de pe langă Judecatoria Timisoara cu propunere de trimitere in judecata.

Exit mobile version