Opinia Timisoarei

Timisorenii s-au intrecut in prima competitie de orientare rutiera in oras!

Un nou tip de competitie risca sa detroneze cursele de raliu in care pilotii isi etaleaza bolizii de zeci de mii de euro! Este vorba despre o cursa de orientare prin oras, cursa ce si-a facut debutul in acest week-end si la Timisoara.

35 de soferi, atat din cursele de raliu, cat si simpli participanti in trafic s-au inscris la aceasta competitie care pune la incercare indemanarea de a conduce in conditii legale, fara a depasi limita de viteza, acordand prioritate celorlaltor masini sau fara a depasi ilegal masini. Chiar daca la prima vedere concursul parea unul simplu, la final , traseul:  Iulius Mall – Metro 2 – Metro 1 – Casa Tineretului – Iulius Mall parcurs in regim de circulatie rutiera normala le-a dat mari batai de cap concurentilor.

Fiecare sofer si-a stabilit de unul singur traseul insa a fost nevoit sa treaca prin cateva puncte de control si bineinteles sa nu ramana fara carnet de conducere. Dupa succesul cursei, organizatorii au promis ca o astfel de competitie se va tine mai des.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version