Opinia Timisoarei

Timisoreanul George Hora vrea sa dea lovitura cu o noua piesa! O sa fie bine se anunta hit-ul acestei primaveri! ASCULTA melodia!

O noua colaborarea George Hora – Puya anunta sa rupa topurile in aceasta primavara! Producatorul si compozitorul George Hora a compus o noua melodie, O sa fie bine care va deveni noul hit al anului 2012.

George si-a obisnuit fanii cu un nou single in data de 25 martie a fiecarui an, traditie ce s-a format odata cu lansarea piesei Elyo in 2010. Data nu este aleasa intamplator: in 25 martie George Hora si-a serbat ziua de nastere. La 27 de ani George este unul dintre cei mai cunoscuti producatori din Romania. O sa fie bine este piesa pregatita de George pentru 2012, avandu-l alaturi pe artistul Puya.

Cei doi au inceput colaborarea in urma cu aproape 4 ani, iar in momentele grele prin care trece Puya dupa moartea fratelui sau, Alex Gardescu (34 de ani) dupa o supradoza de heroina, George ii este alaturi: “In acesti 4 ani de cand am inceput colaborarea, Puya mi-a fost si este ca un frate. Ii sunt alaturi in momentele grele si am incredere ca totul va fi bine! impreuna suntem puternici!”

Exit mobile version