Opinia Timisoarei

Timisoreanul Florin Calinescu, dezlantuit la adresa lui Dragnea, dupa ce seful Camerei Deputatilor l-a invitat, in batjocura, pe un jurnalist sa-l insoteasca in baie

Vedeta de televiziune, faimosul timisorean Florin Calinescu a scris pe contul sau de Facebook o replica, in stilul sau caracteristic, dupa ce Liviu Dragnea a refuzat vineri sa vorbeasca cu reporterul ProTV Alex Dima pe care l-a invitat apoi in baie. Calinescu ii transmite liderului PSD ca se ofera el sa-l insoteasca la baie.

Angoasat pan parlament, Livulica il invita pe un copil da presa la baie. Nu cunosc continuarea. Livulica, tata, vin io cu tine la baie. Da’ o sa stai ceva vreme…te antrenez gratis pentru maratonul da la Jilava… sau mai bine Rahova, ca e in teldrum spre tarania ta…“, scrie pe pagina de Facebook Florin Calinescu.

Postarea a aparut dupa ce, in momentul in care un jurnalist l-a intrebat pe Liviu Dragnea, pe holurile Parlamentului, daca are vreun sentiment de mustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite pana acum, liderul PSD a raspuns, din usa: „Asa se fac interviurile, vii cu mine in baie?„.

Exit mobile version