Opinia Timisoarei

Timisoreanul care a facut minuni la TAROM. Anuntul lui Werner Wolff dupa ce a fost dat afara de la sefia companiei

TIMISOARA. La scurt timp dupa ce a fost demis de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, timisoreanul Wener Wolff a facut un anunt.

CITESTE SI: Performanta se pedepseste. Timisoreanul Werner Wolff, indepartat de la conducerea Tarom, dupa ce a reusit cele mai bune rezultate financiare ale companiei din ultimii ani 

Elegant si fara patima, cel care a facut performanta istorica la Tarom, reusind cele mai bune rezultate financiare din ultimii 7 ani,  a inceput prin a multumi angajatilor Tarom, dupa care a facut cateva observatii cu privire la situatia trecuta si actuala a companiei.

„Consider ca un gest corect fata de angajatii TAROM, fata de opinia publica si fata de toti pasagerii
companiei noastre este sa anunt, public, finalul mandatului meu in functia de Director General al
Companiei Nationale TAROM.

La un an si patru luni de la preluarea conducerii companiei incep prin a multumi tuturor angajatilor
TAROM, care prin munca si dedicare au reusit sa inverseze trendul descendent in care ne aflam in 2017. Aceleasi multumiri le transmit reprezentantilor presei, fara de care nu am fi reusit sa comunicam transparent si clar cu românii, de multe ori in situatii limita, in care informatia corecta conteaza enorm. Nu in ultimul rând, doresc sa imi manifest public multumirea si aprecierea fata de toti pasagerii care au ales sa investeasca incredere in TAROM pe parcursul acestor luni. In 2018, TAROM fost gazda a peste 2,8 milioane de pasageri. Fara sustinerea si increderea dumneavoastra, TAROM nu ar fi reusit sa obtina cele mai mari venituri din ultimii sapte ani, in 2018.

In nume personal, apreciez increderea cu care am fost investit de catre actionarul companiei TAROM si de catre echipa mea alaturi de care am reusit sa obtinem rezultate importante in aceasta companie.

La moment de bilant, doresc sa va transmit alaturat acestei declaratii un raport privind situatia trecuta si actuala a companiei. Subliniez ca rezultatele se datoreaza multor ore de munca din partea unei echipe intregi si a unui grup de oameni care a contribut vital la consolidarea capitalului de incredere al companiei noastre nationale, TAROM”, a transmis Wener Wolff, fostul director al TAROM.

Va reamintim, in cursul unei sedinte ce a avut loc miercuri seara, s-a stabilit ca TAROM sa aiba un nou Consiliu de Administratie, iar la carma companiei sa nu mai stea timisoreanul Wener Wolff.

In locul sau, ministrul Transporturilor Ravan Cuc l-a propus pe Florin Susanu, cel care pana acum a ocupat functia de director de zbor in cadrul TAROM.

Miscarile de la TAROM vin in contextul in care premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la compania aeriana, iar in Camera Deputatilor s-a votat formarea unei comisii de ancheta care sa verifice activitatea Tarom.

FOTO: dcnews.ro

Exit mobile version