Opinia Timisoarei

Timisorean calcat a 4-a oara de hoti. Doua biciclete furate din curtea unei case

TIMISOARA. Tupeul hotilor nu are limite la Timisoara. Doua biciclete au fost furate noaptea trecuta chiar din curtea unei case.

CITESTE SI: Drumul Boilor, deschis oficial traficului, la Timisoara. Provocarea pentru soferi e un segment ramas neasfaltat. Video

Pagubitul spune ca e pentru a patra oara cand este pradat.

Mi-a fost furată bicicleta, a mea, și mai una, a iubitei mele din curtea locuinței mele de pe Dragalina, zona Gării de Nord…este inadmisibil ca să fiu prădat a patra oară (!!!)…zona colcăie de persoane dubioase, au avut loc crime, spargeri…după lăsarea serii nu ai curajul să ieși la vreun magazin sau să faci o plimbare lejeră…„, scrie timisoreanul pe pagina lui de Facebook, unde isi exprima furia impotriva politiei, intrucat in zona in care locuieste infractiunile sunt un fenomen.

Nu am avut niciodată prejudiciul recuperat…nici nu sper asta acum. Vreau doar să știți că eu aici m-am născut și nu vreau să mă mut…voi trebuie să vă faceți treaba. Lucrurile din zona aceasta sunt clar cunoscute de autorități dar lăsate în voia sorții…Cât mai este până la o nouă crimă? Toate instituțiile au forța necesară de a rezolva problema dar nu o fac…nu, nu trebuie să reclam ceva, trebuie ca instituțiile să-și dea doar un pic interesul, este o zonă lăsată în voia sorții și se vede acest lucru…„, mai scrie pagubitul.

Una dintre biciclete are cauciucuri maro, iar manerele de la ghidon sunt facute manual din sfoara.

Daca le vezi, anunta la 112 sau direct proprietarul AICI!

Exit mobile version