Opinia Timisoarei

Timisoara vrea stadion, polivalenta, respect. Mars de protest fata de infrastructura sportiva praf a orasului. Iubitorii de sport, chemati in strada de Druckerie

TIMISOARA. Iubitorii si practicantii de sport din Timisoara sunt asteptati in strada, la un mars de protest organizat de membrii Druckeriei.

Lipsa infrastructurii sportive e o problema care afecteaza toate sporturile si e unul din factorii care contribuie decisiv la mediocritatea in care se zbate Timisoara sportiva a anului 2023.

Vedem cum peste tot in tara se construiesc stadioane, sali de sport, bazine de inot si se amenajeaza terenuri multifunctionale in care oricine isi doreste poate practica un sport. Iar noi in Timisoara ne pierdem de 30 de ani in studii de fezabilitate, proiecte neterminate si lasate de izbeliste si primim aceleasi raspunsuri de la edili: ”nu se poate”.

Pe 25 mai ne dorim sa ne adunam cat mai multi timisoreni si sa ne spunem of-ul in strada, in speranta ca impreuna, prin vocile noastre, ne putem face auziti si lucrurile sa se miste in directia normala„, transmit organizatorii actiunii de protest.

Membrii Druckeriei ii indeamna pe timisoreni sa vina in numar cat mai mare alaturi de ei, imbracati in echipament de sport.

Invitam toate cluburile sportive din oras sa adere la initiativa noastra, indiferent de ramurile sportive in care activeaza si sa incurajeze copiii, parintii si antrenorii sa ni se alature imbracati in echipamentul lor, cu steaguri, mesaje sau orice materiale considera ca ii reprezinta. De asemenea, indemnam ca fiecare copil/sportiv sa aduca o minge sau echipament din sportul pe care il practica si sa transformam zona centrala intr-o mare arena polisportiva„, mai transmit cei din Druckerie.

Intalnirea va avea loc in 25 mai in Piata Unirii la ora 17.00. De aici, la 18.30, se va porni in mars pe traseul V. Alecsandri – Piata Libertatii – Alba Iulia – Piata Operei – Primarie – CD Loga – CJT.

Exit mobile version