Opinia Timisoarei

Timisoara va avea porti noi de intrare in oras. Primarul Nicolae Robu spune cum vor arata acestea!

TIMISOARA. Cel mai probabil portile de intrare in Timisoara vor fi reparate pe bani de la sponsori, iar acestea vor fi mai primitoare cat de curand. Primarul Nicolae Robu spune ca a dat unda verde proiectului de reparare a portilor.

Primale porti care vor fi reparate vor fi cele de la intrare dinspre Lugoj, Arad si Sag, apoi, cel mai probabil, proiectul se va extinde si la intrarea spre Giroc.

Tocmai am dat unda verde proiectului de amenajare a portilor de intrare in oras. In scurta vreme intrarile dinspre Arad, Lugoj si Sag vor fi amenajate dupa noul concept si probabil vom aplica acest concept si la intrarea spre Giroc. Ne bazam pe structurile pe care le avem construite si pe care le vom transforma din punct de vedere estetic si informational intr-o maniera care sa fie apreciata de timisoreni si vizitatorii Timisoarei„,  a declarat Robu.

Primarul a explicat si cum vor arata noile porti, spunand pe acestea vor fi contruite pe structurile existente deja.

Va fi scris <Timisoara, orasul declansarii Revolutiei Romane din Decembrie 1989>. Pe o coloana vor fi enumerate orasele infratite, iar pe cealalta coloana va fi stema orasului. In partea superioara pe o parte drapelul UE, iar pe cealalta drapelul Romaniei. Le vom ilumina, desigur. Probabil ca vom reusi sa facem prin atribuire directa pentru ca avem structurile de rezistenta facute si costurile nu vor fi ridicate, chiar daca vom depasi pragul de 30.000 de euro. Mizez pe sponsorizare, daca se va putea pe intreaga suma, daca se va putea si excedent. Nu vom trece sponsorii. Nu am discutat cu sponsori. Se va face proiectul de executie cu forte proprii, iar dupa ce vom avea un deviz estimativ al costurilor vom sti si cati bani vom cheltui„, a mmai spus Robu.

CITESTE SI:

Intrarile in Timisoara europeana, o rusine! Portile rutiere, colosi de tabla ruginita! Garile, focare de infectie!

Mega concurs pentru studentii de la Arhitectura: sa deseneze portile de intrare in Timisoara. Primaria da premii de peste 2.000 de euro

Studentii de la Arhitectura vor ‘desena’ portile de intrare in Timisoara

Exit mobile version