Opinia Timisoarei

Timisoara Saracens invinge Steaua fara sa forteze. GALERIE FOTO

TIMISOARA. Intr-un meci care a contat doar pentru statistica si moral, supercampioana Romaniei la rugby, Timisoara Saracens a invins cu 13-3 (10-3) Steaua, in ultimul joc al fazei grupelor din Cupa Romaniei.

Ca de obicei, garnitura banateana a fost formata dintr-o „combinata” de jucatori experimentati si sportivi care nu sunt de obicei in primul 15.

Chiar daca nu s-au marcat multe puncte, partida a avut ritm, iar cei care s-au aflat pe teren, au dorit sa-si impresioneze in primul rand antrenorul, in vederea urmatoarelor partide.

Singurul eseu al partidei s-a marcat in minutul 20 la scorul de 0-0 si a apartinut banatenilor. Dupa un mol de margine care a castigat 20 de metri, mingea a mers excelent pe treisferturi, iar Steve Shennan a reusit sa culce mingea in careul de tinta advers. Restul punctelor au venit de la Calafeteanu, o transformare, doua penalitati, respectiv Ionut Niacsu, o transformare.

Timisoara Saracens va intalni in urmatorul joc, faza eliminatorie a Cupei, sferturi de finala, CSM Bucuresti, sambata de la ora 11.

Timisoara: Militaru, Capatana, Tarus, Poparlan, Drenceanu, Ianus, Ikamanu, Gorcioaia, Calafeteanu, Rose, Umaga, Nau, Shennan, Tangimana, Fercu. Au mai evoluat: Nabalei, Maris, Popa, Muresan, Pretorius, Mahe, Simionescu

Foto: Virgil Simonescu

 

Exit mobile version