Opinia Timisoarei

Timisoara s-ar putea infrati cu orasul palestinian Jenin. Vezi cate romance traiesc in Palestina!

TIMISOARA. Excelenta Sa Ahmad Bader Ibrahim Aqel, ambasadorul Palestinei in Romania a avenit la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale si judetene despre o eventuala infratire intre Timisoara si orasul Jenin din Palestina.

Orasul Jenin este, ca marime, aproape la fel ca Timisoara si dorim sa infratim cele doua orase„, a declarat Excelenta Sa Ahmad Bader Ibrahim Aqel care a mai spus ca autoritatile romane pregatesc o vizita a ministrului de externe in Palestina unde acesta se va interesa de potentialul turistic intre cele doua tari.

Potrivit ambasadorului, in orasul Jenin din Palestina traiesc aproximativ 600 de fosti absolventi de studii in Romanie, din diferite domenii de activitate.

Ambasadorul a mai spus ca circa 3.000 de palestinieni traiesc in Romanie, dintre care aproape 200 de capi de familii numai in Timisoara.

Intrebat cate femei romance sunt casatorite in Palestina si traiesc in aceasta tara cu fosti studenti in Romania, ambasadorul a spus ca aproximativ 14.000 de femei romance traiesc in Cisiordania si Gaza.

Exit mobile version