Opinia Timisoarei

Timisoara nu este cel mai frumos oras din Romania. Cine ne-a batut in competitia online?

TIMISOARA. Capitala Banatului a pierdut in fata unui alt oras din vestul tarii titlul de cel mai frumos oras din Romania, competitie lansata de onlinereport.ro. Oradenii s-au mobilizat mult mai bine ca timisorenii si si-au votat orasul pentru a fi fruncea in Top.

Orasul cu cele mai multe voturi a primit un material de promovare pe site-ul onlinereport.ro. Nu este cine stie ce, ar spune carcotasii, insa in conditiile in care Timisoara candideaza la titlul de Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021, orice promovare este binevenita.

opiniatimisoarei.ro si-a indemnat cititorii sa voteze capitala Banatului. Ne-am mobilizat si pe Facebook, insa nu a fost de ajuns, diferenta de voturi fiind destul de mare.

„Bihorenii s-au mobilizat mai bine, au depasit Timisoara si au ocupat prima pozitie. (…) Ca urmare, orasul Oradea a castigat titlul de CEL MAI FRUMOS ORAS AL ROMANIEI, cu 13.033 de voturi, urmata de Timisoara, cu 8.625 de voturi, Piatra Neamt, cu 7.839 si Targu Mures, cu 5.789 voturi”, scrie onlinereport.ro.

Cei de la onlinereport.ro anunta insa ca primele 5 orase din TOP vor primi cate un articol de prezentare. In 3 martie va aparea un material de promovare despre Timisoara.

Citeste mai mult!

Foto: ADwiserTM

Exit mobile version