Opinia Timisoarei

Timisoara merge mai departe in Cupa Romaniei la handbal masculin. La fel si divizionara secunda Unirea Sannicolau Mare. Foto

TIMISOARA. Cel mai dramatic joc din cadrul primului tur al Cupei Romaniei s-a disputat in Sala Constantin Jude din Timisoara. SCM Poli a intalnit intr-un meci interzis cardiacilor CSM Bacau.

CITESTE SI: Un oras din Timis, in top 10 orase ale Romaniei in privinta atragerii de fonduri europene din PNRR

Dupa un joc in care nicio echipa nu s-a desprins la mai mult de 2, 3 goluri, partida s-a terminat la egalitate, Marius Sadoveac, golgheterul partidei cu 8 goluri, reusind sa trimita intalnirea la loviturile de departajare in ultima secunda, 21-21. Dupa mai multe serii reusite de lovituri de departajare, Claudiu Pal a semnat singura parada a portarilor celor doua echipe, aceasta s-a dovedit decisiva, 28-27! Asadar, Poli merge in faza urmatoare a competitiei.

Acolo a ajuns si Unirea Sannicolau Mare, divizionara secunda obtinand o victorie surprinzatoare, dar absolut meritata in fata unei colege de esalon, CSM Resita, 36-32 (18-17). Mutu – 7 goluri, Draganescu si Gabor, ambii cu 6 reusite au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor, de la oaspeti remarcandu-se Marius Negru si Kirsch, cu 7 goluri.

Exit mobile version