Opinia Timisoarei

Timisoara, mereu surprinzatoare. Tramvaie blocate pe linia 7 de niste inconstienti. A fost anuntata Politia. Foto

TIMISOARA. Actiune inconstienta pe linia tramvaiului 7 din Timisoara.

CITESTE SI: ‘O sa dam atatea amenzi pana ii saturam sa mai arunce gunoiul pe strada’. Nicolae Robu, dupa ce firma de salubritate a fost amendata: Avem 1000 de familii care n-au abonament la gunoi si arunca unde le e la indemana 

Niste localnici din cartierul Fratelia au blocat garniturile in ambele sensuri dupa ce si-au adus langa curte un transport de materiale pe care l-au basculat pe sinele liniei 7.

Pentru ca nu puteau baga camionul in curte, intrucat accesul in curti pe strada Victor Hugo e dificil, au descarcat direct pe linii asfaltul maruntit de care aveau nevoie in gospodarie, convinsi probabil ca il vor lua de acolo cu lopata in timp util pentru a nu da peste cap circulatia tramvaielor.

Nu au reusit decat sa blocheze traficul pe linia 7.

Reprezentantii STPT au chemat Politia.

UPDATE: Pana la sosirea oamenilor legii, muncitorii au dat zor sa adune resturile de pe liniile de tramvai, astfel ca, dupa aproximativ 20 de minute traficul garniturilor de pe linia 7 a fost reluat in ambele sensuri.

Politistii vor incerca sa stabileasca cine a luat decizia de a descarca pe sine molozul si vor lua masuri impotriva vinovatilor, intrucat prin actiunea lor inconstienta muncitorii au pus in pericol circulatia tramvaielor.

Exit mobile version