Opinia Timisoarei

Timisoara isi adjudeca derbyul Banatului la futsal. Informatica bate Muncitorul la Resita

TIMISOARA. Informatica, doua victorii din doua posibile s-a deplasat in Valea Domanului, pentru jocul impotriva Muncitorului Resita, un succes si un esec in acest debut de prima liga de futsal. Odata cu acest joc se reinoada si seria derbiuriulor banatene, care se se reia astfel dupa 7 ani. Oaspetii porneau ca favoriti in fata unei echipe incomode care pot pune probleme oricarui adversar.

Prima repriza a fost dominata clar de echipa timisoareana, care si-a creat o multitudine de ocazii. Robert Matei a bombardat poarta gazdelor din toate pozitiile, dar nu a gasit drumul spre gol. Cea mai mare ratare i-a apartinut lui Slaven Novoselac, care a ratat cu poarta goala. Dominarea s-a concretizat cu un singur gol, marcat de brazilianul Thiago Marques in minutul 18 al primei parti. Resitenii au avut o singura sansa in prima repriza, o bara laterala chiar in ultimul minut inainte de sfarsitul primei parti.

Mitanul secund incepe tot cu Informatica in atac, dar Muncitorul prinde din ce in ce mai mult curaj avand cateva contraatacuri care au pus probleme lui Vlad Iancu si colegilor sai. La o astfel de faza, in minutul 29, Florin Barcean reuseste golul egalizator, concretizand o actiune excelenta. Resitenii nu s-au bucurat nici doua minute de egalare, Stefan Rakic punand latul simplu pentru un gol al vizitatorilor, dupa o faza care a mers „snur”. Antrenorul-jucator al informaticienilor, Robert Lupu a inscris si el apoi din unghi, in minutul 34, si meciul s-a linistit.

S-a terminat 3-1 pentru echipa din Timisoara, care are maximum de puncte in trei partide, si va juca peste 7 zile acasa, cu CSMS Iasi.

Exit mobile version