Opinia Timisoarei

Timisoara gazduieste un festival unic in Europa de est: artisti din mai multe tari se vor duela in improvizatie teatrala

TIMISOARA.Festivalul international francofon de improvizatie si teatru universitar’ inseamna patru zile de spectacole si meciuri intre trupele de improvizatie teatrala din Franta, Serbia, Ucraina si Romania.

Cea de-a sasea editie a FIFITUT debuteaza luni, 22 aprilie, la Casa Adam Muller Guttenbrun. Primul meci va avea loc de la ora 18.15, intre Echipa Casa de Clovni si Echipa Mixta. De la 18.45 incep ‘bataliile’ intre toate echipele care reprezinta Romania. Acestea continua marti, 23 aprilie, de la ora 18.00, in aceeasi sala de spectacole. La ora 20.00 incepe reprezentatia trupei din Dniepropetrovsk (Ucraina).

Miercuri, 24 aprilie, meciurile de improvizatie au loc la Colegiul National ‘C.D. Loga’, de la ora 17.00. Inchiderea festivalului are loc joi, 25 aprilie (ora 18.00, in Aula Magna a Universitatii de Vest), cu spectacolele trupelor Mosaique des Sens (Toulouse – Franta), JeuNS (Novi Sad – Serbia) si finala de improvizatie.

Drepturile omului sunt tema acestei editii. Intrarea la toate spectacolele este libera.

Exit mobile version