Opinia Timisoarei

Timisoara, gata de al 35-lea sezon in elita baschetului romanesc. Obiectiv indraznet cu buget redus

TIMISOARA. Prim-divizionara de baschet masculin SCM Timisoara si-a reluat de luni pregatirile pentru un nou sezon in elita.

CITESTE SI: Restrictii anti COVID impuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Timis in singura localitate din judet cu rata de infectare de 2,40 la mia de locuitori

Desi are un buget mic, mult sub al celorlate echipe ale clubului autoritatilor locale (SCM), echipa de baschet vrea sa acceada in play-off, desi campionatul va fi mai puternic si echilibrat decat in sezoanele trecute.

Pot sa spun ca sunt multumit de echipa pe care o avem. Este mai atletica si echilibrata, si cred ca putem face lucruri frumoase. Intr-adevar, am pierdut cativa jucatori importanti, printre care si Sherwood Brown, capitanul echipei, avea nevoie de o noua provocare, dar nimeni nu este de neinlocuit. Am simtit-o si eu asta, chiar aici in doua randuri. Cert este ca nu vom castiga toate partidele, dar trebuie sa avem in fiecare meci atitudinea unei echipe ce joaca pentru a castiga fiecare joc, indiferent de adversar”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul care a adus pentru Timisoara singurele trofee ale baschetului banatean, Cupa Romaniei in 2010 si 2015.

Planul echipei este bine stabilit, iar jucatorii au efectuat luni primul antrenament in Sala Constantin Jude.

Dupa acomodarea la efort, mergem in cantonament la Poiana Brasov, intre 26 august si 2 septembrie, apoi vom participa la doua turnee, Sibiu si Pitesti, ca la mijlocul lunii sa organizam si noi un turneu acasa unde vom prezenta si echipa. Sper sa avem parte si de aportul publicului, iar campionatul sa se joace normal”, a spus Sergiu Pasca, managerul sectiei de baschet.

Edi Petrescu, Revaz Rogova, Ivan Lilov si Darrion Strong sunt transferurile echipei din aceasta perioada. Noul sezon va incepe in jurul datei de 25 septembrie cu meciuri in Cupa Romaniei, in timp ce campionatul va debuta pe 2 octombrie.

Exit mobile version