Opinia Timisoarei

Timisoara e iarasi fruncea. Orasul a fost premiat de celebra revista Forbes

TIMISOARA. Timisoara a depasit alte orase mari ale Romaniei intr-un top al celor mai dinamice orase din tara, intocmit de revista Forbes.

CITESTE SI: Schimbare majora pe Calea Martirilor din Timisoara. Cand dispare baricada 

Capitala Banatului a fost depasita doar de capitala Romaniei, in cadrul galei desfasurate la Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

1. LOCUL I IN “TOPUL FORBES BEST CITIES”, INTRE ORASELE DIN PROVINCIE
2. PREMIUL “CEL MAI DINAMIC ORAS DIN ROMANIA”

Evaluarea oraselor s-a făcut NU PE BAZA DE CARCOTELI si nici pe laude de sine sau imagine platita, ci pe date provenite de la Institutul National de Statistica, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, Oficiul National al Registrului Comertului, Ministerul Finantelor Publice si listafirme.ro.„, a scris primarul Nicolae Robu.

 

Edilul a publicat si lista oraselor pe care Timisoara le-a depasit in ierarhia „Forbes Best Cities”, fara a pune la socoteala Bucurestiul, singurul care depaseste orasul de pe Bega.

1. Timișoara
2. Cluj-Napoca
3. Brasov
4. Arad
5. Constanța
6. Alba-Iulia
7. Oradea
8. Sibiu
9. Iasi

Edilul nu s-a putut abtine si i-a atacat inca o data pe cei pe care el ii considera dusmanii Timisoarei.

Ma intreb cum or fi dormind dupa aflarea vestii acei indivizi care, aproape zi de zi, in campania lor desantata, patologica de-a dreptul, impotriva mea, prezinta Timisoara devansata ba de X, ba de Y – asa…, un fel de outsider si ea pe acolo-! Indivizi asupra carora te si intrebi, vazand cat de mare le este prostia, daca exista in realitate, tot asa cum se intreba ardeleanul privind la girafa, daca exista ea in realitate dat fiind cat de lung ii e gatul!„, a completat Nicolae Robu.

Exit mobile version