Opinia Timisoarei

Timisoara de 5 stele: trotuare ocupate de manechine si haine pe Bv. Brancoveanu. Politia Locala abia acum imparte amenzi

TIMISOARA. Imagini revoltatoare la Timisoara! Manechinele de plastic, ce-ti prezinta oferta de haine de pe faimoasa strada „Fasia Gaza’ , stau in drum, gata sa se prabuseasca peste trecatori.  Din cand in cand, Politia Locala isi aminteste sa mai controleze si zona Brancoveanu si sa rupa cateva amenzi. Dar, doar la sesizari.

De ani de zile, trotuarele de pe bulevardul Constantin Brancoveanu sunt ocupate de manechine si haine, trecatorii fiind obligati sa faca slalom printre marfurile scoasa la vanzare in drum.

Nici biciclistii nu pot pedala in voie pe pistele special amenajate pentru ei, acestea fiind si ele ocupate, in marea majoritate a timpului, de bietii pietoni care se feresc de… manechine.

„Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au efectuat, in cursul zilei de ieri, o actiune fulger in zona comerciala situata pe str. C. Brancoveanu, ca urmare a sesizarilor de la cetateni referitoare la supraaglomerarea trotuarelor si desfasurarea de acte de comert stradal neautorizat. In numai cateva ore au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale in valoare de peste 1.000 de lei”, se arata intr-un comunicat semnat de Biroul Comunicare, Relatii cu Publicul si Registratura din cadrul Politiei Locale.

Oamenii legii au rupt amenzi la 7 firme care au expus marfa in fata punctului de lucru. Actiunile continua, transmit reprezentantii Politiei Locale.

Exit mobile version